Wil je helpen?

  • Laat ons je mening of idee horen.
  • Help mee aan de werving van nieuwe donateurs uit je omgeving.
  • Deel je specifieke talenten of deskundigheden met ons.
  • Schakel je relaties in, zoals een organisatie of club, die regelmatig activiteiten organiseert en daarbij een verantwoord goed doel nodig heeft, waarbij de opbrengsten daadwerkelijk ten goede komen aan het project.
  • Misschien wil je nadenken over de vraag of je (in de toekomst) op enigerlei wijze meer betrokken wil raken of mee wil werken aan het verwezenlijken van ons doel.
  • Je kunt ons natuurlijk ook steunen met een donatie.

Meehelpen in Zambia?

Wil je stage lopen of je inzetten als vrijwilliger in Zambia? Ben jij iemand met een hart voor kansarme kinderen in Afrika, die iets te brengen heeft?. En ben je opgeleid om te werken met kinderen of om mee te werken in de kliniek? Of ben je ontzettend handig en help je graag mee in de bouw? Jouw bijdrage is welkom! Klik hier voor meer informatie.

Acties

Op verzoek van scholen, instellingen en organisaties (zoals serviceclubs) houden we lezingen, informatieavonden en/of presentaties. Je kunt ook zelf een actie beginnen om ons te steunen. In nieuwsbrief 12 staan een aantal voorbeelden van acties die mogelijk zijn. Bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit met je school, je werkgever of je club. Wij als bestuur komen dan vanzelfsprekend desgewenst opdraven om te helpen. Ook kan je de opbrengst van een receptie, jubileum of afscheid bestemmen voor onze stichting. Voor al deze acties geldt dat niet alleen de kinderen uit Zambia er blij mee zullen zijn, het is ook waardevol voor jezef. De mens bezit nu eenmaal een verlangen om van betekenis te zijn voor zijn medemens.