Nieuws en Ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen bij Joyofatoy.nl. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten, evenementen en meer.

Juni 2024: Nieuwe Website

Onze website is heel veel jaren op uitstekende wijze verzorgd door Let Spek. Zij heeft vele mooie websites ontworpen, maar richt zich ze nu op andere zaken; zij heeft een zelfvoorzienend paradijs gebouwd met dieren en moestuinen op het platteland bij Ouddorp. Wij als bestuur bedanken haar oprecht voor al het goede werk dat ze belangeloos voor de stichting verzet heeft. En als we er niet helemaal uitkomen met de nieuwe website, mogen we haar altijd bellen. Let, je bent een kanjer!

De nieuwe website is ontworpen door Maria, Mwenya en Arie. We hopen vooral dat het werkt. Heeft U tips of opmerkingen, dan horen we het graag. 

De site die Let zoveel jaar verzorgd heeft.

De voorzitter bedankt Let voor al het werk.

Mei 2024: Verjaardagsfeest brengt ruim duizend euro op.

Het was een prachtige dag. Op 18 Mei vierde de broer van de voorzitter, Gerrit van Kooten, zijn zeventigste verjaardag. Naar aanleiding daarvan hebben de uitgenodigde gasten meer dan duizend euro gedoneerd aan Joy of a Toy. Wij bedanken hem en alle gasten voor dit mooie gebaar. En wij zeggen: volgend jaar weer zo'n feest!

De jarige tussen twee van zijn Afrikaanse nichtjes.

April 2024: Wereldwinkel Purmerend steunt Joy of a Toy.

Op maandag 22 april heeft de voorzitter een presentatie gegeven voor de medewerkers van de wereldwinkel in Purmerend. De wereldwinkel heeft onze stichting opgenomen in haar lijst van goede doelen. We hebben ondertussen al een eerste donatie mogen ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank.

De wereldwinkel verkoopt fair-trade producten.

Powerpoint in Purmerend.

Meer nieuws vind je in de Nieuwsbrieven en in het Archief.