Impact van Uw Donatie

Uw donaties helpen ons om essentiële voorzieningen te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben. Van onderwijs tot gezondheidszorg, uw steun maakt echt een verschil.

Word donateur

Stichting Joy of a Toy heeft vanaf het begin via mond-tot-mond-reclame, een netwerk van contacten met donateurs opgebouwd. Het behouden en werven van donateurs is een belangrijk aandachtspunt. Middels onze Nieuwsbrief en Facebook houden wij de donateurs op de hoogte van ons werk en van de ontwikkelingen in Kalwala in Zambia

Manier van doneren: Eenmalig

U kunt uw eenmalige gift overmaken op bankrekeningnummer:

  IBAN  NL54 INGB 0002 2665 20

  t.n.v. : Stichting Joy of a Toy

  Rozenburg

  Manier van doneren: Structureel

  Met een vast bedrag, door  middel van een bankmachtiging en per periode die u zelf kiest.

  Manier van doneren: Fiscaal voordelig schenken

  ANBI

  Stichting Joy of a Toy is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Donateurs van ANBI-instellingen kunnen gebruik maken van bepaalde belastingvoordelen bij:

  • schenkingen, giften
  • erfenissen, legaten

  Het voordeel van schenken aan een ANBI-instelling is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kunt brengen op uw belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. 

  Periodieke giften

  Mocht je daar gebruik van willen maken, dan is het verstandig daar van te voren contact met ons over op te nemen. Wij zorgen dan ook voor dat formulier. 

  Een vorm van donatie aan onze Stichting die nog meer fiscaal ‘rendement’ op kan leveren, is de zogeheten periodieke gift. Sinds 2015 is het mogelijk gemaakt dat je deze periodieke gift zonder tussenkomst van een notaris kunt regelen via een formulier dat je kan downloaden. Je kunt volstaan met het invullen van een formulier dat ook door de vertegenwoordigers van Stichting Joy of a Toy ondertekend moet worden. Voordelen bij deze vorm van doneren zijn het ontbreken van een drempel en een maximum bij de belastingaftrek. Daarbij moet er gedurende minimaal 5 jaar hetzelfde bedrag  overgemaakt worden naar de Stichting. Je kan dit maandelijks, per kwartaal of halfjaar maar ook jaarlijks overmaken. Het fiscaal nummer van onze stichting is: RSIN 820112604

  Werkwijze bij een “Periodieke gift aftrekbaar bij belastingaangifte”.

  1. Download de formulieren met behulp van de knop naast deze tekst.na invulling stuurt u beide exemplaren naar de penningmeester: Mwenya van Kooten; Nachtegaallaan 28; 3181 SL Rozenburg of via de  mail: mwenyavankooten@gmail.com
  2. U ontvangt één exemplaar ondertekend door de penningmeester retour voor uw administratie en ter overlegging aan de Belastingdienst.
  Overeenkomst Periodieke Gift

  Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze laatste projecten, nieuws en evenementen door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Vul uw naam en e-mailadres in en ontvang updates van Joy of a Toy.