Agenda-Evenementen 

Bekijk welke evenementen er binnenkort georganiseerd worden door onze stichting. Van benefietavonden tot acties voor het goede doel, er is altijd iets om aan deel te nemen.

Juni 2024 : Joy of a Toy - EK Toto

Het spel is  op de wagen. Johan kon het zo mooi verwoorden: "Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat." Voor diegene die op tijd waren om mee te doen aan de guitige Joy of a Toy EK pool staat hieronder de eindstand. Eerst op alfabetische volgorde van de voornaam, en daarna op volgorde van het aantal punten.  .

Eindstand Punten
Eindstand Ranglijst

Juli 2024 : De stoelen gaan naar buiten: feest!

Kees en Corrie van Liere (De zus van de voorzitter) zijn veertig jaar getrouwd.  De opbrengst van hun huwelijksfeest feest gaat ook dit keer weer naar Joy of a Toy. Een hartverwarmend gebaar, Dank!

Kees en Corrie hebben Joy of a Toy al lange tijd gesponsord. Onze MaKeWoCo lodge is bijvoorbeeld door hen bekostigd. De opbrengsten van de lodge worden gebruikt voor het levensonderhoud en het schoolgeld voor de weeskinderen.

September 2024 : De derde Editie van de Kalwala Klassieker.

De tijd gaat snel voorbij. Of gaan wij voorbij en blijft de tijd? Hoe dan ook: hij komt er bijna weer aan: De Kalwala Klassieker. De derde editie; het wordt vast net zo gezellig als de vorige twee afleveringen. Fietsen, wandelen en genieten van guitige en voedzame versnaperingen, wat wil een mens nog meer?  Je steunt de stichting er mee en je kunt kennismaken met andere mensen met dezelfde zorg voor onze wereld.

Zodra het bestuur de datum geprikt heeft, gaan we los met de informatie. Hou de website in de gaten.